12345

Ticari Adı: Sardalya

Bilimsel Adı: Sardina pilchardus

Aile: Clupeidae

Yakalama Alanı: The Food and Agriculture Organization (FAO) 37.3.1, 37.4.1 & 37.4.2

Balıkçılık Yöntemi: GIRGIR

Yakalama Sezonu: Eylül – Nisan

Teslimat Kapasitesi: Yılda 1000 ton

Kullanılabilir Format: Bütün, Kafası Alınmış, Fileto ve Marine edilmiş

Dondurulmuş Tip: Blok ve Individual Quick Frozen (IQF)

Glaze:% 5, 10, 20 veya müşterinin isteğine göre

Şu Şekilde Mevcuttur: 500g – 20kg PP, PE torba, Tepsi ve Kraft karton kutu veya müşterinin isteğine göre

Besin Değerleri: 100g Kalori: 207, Yağ: 9.4g, Karb: 0g, Protein: 17.1g